( в стилі народної пісні)
I
Ой, якби ж ті думи, думи ті дівочі
Вибирали серцем серце, а не очі
Ой, якби ж то серцем серце вибирали,
То дівочі долі лиха б не пізнали
Ой, якби ж то серцем серце вибирали,
То дівочі долі лиха б не пізнали
II
Не пізнали б лиха, горя б не зазнали,
Своє біле личко слізьми б не вмивали
Не тужили б гірко, саматою вкриті,
Не почули б слова кривдою повиті
Не тужили б гірко, саматою вкриті,
Не почули б слова кривдою повиті
III
Ой, ви ж долі, долі, доленьки дівочі,
Не шукайте долі, де серце не хоче
Не шукайте щастя у очах красивих,
Де нема любові там нема щасливих
Не шукайте щастя у очах красивих,
Де нема любові, там нема щасливих
06.03.2018 Португалія