Таким я є. Любов в душі ховаю,
не ллю єлей, щоб мати з того зиск.
Я для любові серце відкриваю,
не як лакей чи клоун, чи артист.
Я не песя, що лиже дамам руки
за «не побий, але погладь мене».
Любов – це щастя і великі муки,
це Дар Господній, а не щось земне.
Слова – банти, що прикрашають свято,
для мене свято, що з бантом, що без.
Я на слова медові не багатий –
не обіцяю зірочку з небес.
Свою любов, як скарб, в душі ховаю.
Любов для мене – почуття святе!
Я не кричу на цілий світ: «Кохаю!»
Лиш Богом дана там її знайде.
Таким я є і іншим вже не буду.
Себе самого я б не поборов –
для мене зрада, наче ніж у груди,
бо саме там і серце, і любов.
2013 р.