Якщо не знаєш ти ціни кохання,
І геть не розумієш чим платить,
Тоді на тебе ждуть розчарування,
І без кохання цей безбарвний світ.
Коли взаємного кохання
Не буде ,не було й нема,
Тоді не розчаровуйсь друже,
Бо не велика це біда.
Як закохався хтось у тебе
Ти не кажи не правду і брехню,
А ти скажи "люблю тебе також я",
Або ж " не мила ти мені".
Тоді не буде привода для сварок,
Боїв за не розділену любов,
А на останок я скажу вам друзі :
Якщо щось втратив - не повернеш знов.
Тож будьте ви з коханням обережні,
І не заводьте собі ворогів ,
Тоді вам точно доля усміхнеться,
Й одного дня ви знайдете "її"♡.