Ой,проснулась вже весна,
Проліски й ромашки,
І кульбаба золота,
Вийшли мов із казки.
А фіалки пахнуть так,
Що нарциз влюбився,
І бузок проснувся враз,
Дощиком умився.
Тут жасмин,а там піон,
Все в цвіту,все миле.
Весно,весно, молода,
Ти немов дівчина.
Вся у квітах,запашна,
У вінку барвистім.
Весно ,люба, ти така,
Ніжна і затишна́.
Запашна і чарівна,
Люба й довгожданна,
Радість ти усім приносиш,
Принеси й кохання...
28.02.18р
.І.І.Пилипів.