Можливо я буває вперта,
Напевно, навіть буду зла,
Та в почуттях своїх відверта.
Якою можу бути я?
Я можу бути добра й мила,
Я можу бути зайченям,
Я можу бути дуже сильна.
Якою можу бути я?
Можливо збоку я жахлива,
Нестерпно можу бути я
І настрій мій такий мінливий.
Якою можу бути я?
Захочу, буду як ангелик,
Захочу, буду чортеням,
Характер в мене чуть веселий.
Якою можу бути я?
Я буду ніжна і приємна,
З тобою хочу бути я,
Любов у нас буде взаємна.
Якою можу бути я?
Так от, я можу бути різна,
Я можу бути як весна,
З тобою завжди буду ніжна.
Такою можу бути я.