Знайома долі і сестра життя,
З дитинства родом, поруч йде щодня.
І як радість в домі, і коли журба,
Йде пліч-о-пліч завше, у серцях луна.
Сильна, мужня, вольова й незламна!
Щира, ніжна, добра і ласкава…
І ключик має до кожної душі,
Й допоможе завжди "спраглому" в путі…
Швидко летять у минуле роки,
Пройдене, вдруге уже не пройти.
Та в пам’яті нараз усе поверне,
Як щирая пісня в устах оживе.
Без пісні не уявиш Україну –
Пісня славить нашу мову солов’їну.
Пісня – це людини бездонна душа.
Пісня - це частина нашого життя!