Проходять дні, час швидко пролітає....
Зима щодуху завіває знов..
Але в цей раз її холод мене наскрізь пробирає,
Не готовий був я до таких умов.
І сонце та проблиски тепла,
що іноді з'являються й зникають ...
Не дають втримати ту любов,
Що по ту сторону уже розтала.
Разом з тим танули надія, втіха,
Бажання вірити, ну й нехай..
Я відпускаю цю пору року,
Аби змінювалось все як зазвичай.
У калейдоскопічному порядку
Закрутився вимір твого життя,
Лише обдуманий вибір
Дозволить не піти знов у небуття.
Проходять дні, час швидко пролітає...
Весна принесе нове тепло...
Немов, нова сторінка життя розпочинає,
Візьми лише яскраві фарби та перо.....