Пристрасть. Зваблення. бажання
Оголене тіло моє
Стонів голосу звучання
заводить так сильно тебе
Волога шкіра, погляд власний
Все так як ти хотів
І ніжно, й грубо одночасно
Щоб ти зі мною млів
Цілуючи те потаємне
Спокусливе та молоде..
Губами... бажанням взаємним
В екстазі лишиш мене
Ці руки, ці очі, це тіло..
Я марила ними не раз
Це мене так спокусило
Інтимний чекаю наказ
Руки мої будуть ніжні
Губи солодкі такі..
Тіла наші стануть суміжні
Тепер як ніхто ми близькі