Затаїти образу в серці
Подібно виплекати в грудях змія,
Який спустошуватиме тебе з середини
Щедро отруюючи життєві сили.
І проклята та лиха година,
Коли ненависть стягне розум в тенета
І думки стануть подібні кривавим гирлам
В яких відшукаєш власної смерті.
Насправді, в емоцій велика сила,
Хоча вони тільки полум'я іскри
Спалахують і гаснуть підхоплені вітром
Буває залишаючи на живому шрами.
Так часто ми не усвідомлені самовбивці
Самі собі палачи без жалю
Без тями загублені в мріях
Невігласи, які багато говорять і мало знають.