Хай буде нічка світла і таємна,
Чумацький Шлях відкриє хоч разок
Дорогу до незвіданих зірок,
Розмова хай зав’яжеться приємна.
А ти, мов райська пташка полохлива,
Від доторку зірвалась у світи.
Розкрила крила, тож — лети! Світи!
У пір’ї золотому будь грайлива!
Я віднайду тебе за небокраєм,
Крізь сяйво ночі, що лишила ти,
Загравою замиготять мости,
Поллється пісня неба понад плаєм.
30/01/17
Прекрасний оптимістичний вірш. Я віднайду тебе за небокраєм,
Крізь сяйво ночі, що лишила ти,
Загравою замиготять мости,
Поллється пісня неба понад плаєм.