Куди ведуть наші дороги ?
Переплетенні, тернистим шляхом зведені так,
ніби проживаєи ми все це другий раз.
І даний зверху не один нам знак,але не замічаєм ми їх,
ігноруєм і знову й знову помилки ми повторяєм.
Йти по "одній дорозі" нам не цікаво,йти по "вузькій" нам тісно,
а "широка" рано чи пізно в глухий кут нас заганяє.
Так буває ми розганяємось,наш "екіпаж" не зупинити!
Якби ти не старався та своє серце тобі вдасться обманути!
Потрібно зібрати всі сили в кулак і продовжити творити.
Творити історію, ту яку не напишать в книжках і не оспівають в піснях.
Жити так, ніби кожен день останній і не оглядатись назад.
Минуле як болото, затримаєшся і воно тебе затягує.
Отравляє твою душу,наче лезом проводять по тільки зажившим ранам.
Курс тільки вперед на зустріч зіркам, оминаючи всі перешкоди і балансуючи як декабрист на висоті, ми зможем всього досягти!