Вірджинія Вульф -
Провідна фігура модерністської літератури,
британська письменниця, літературний критик.
Чоловік у неї і письменник, й журналіст.
й сама вона занадто непроста –
гідна донька сера Леслі Стівена.
велика родина , багато дітей.
рано сталося горе у неї.
покинула мама доню свою,
кудись пішла й залишила одну.
Старша сестра взяла роль господині
і також пішла за мамою вслід.
Ванесса – наступна з сестер за старшинством
взялася за дім, господарку сама,
але на відміну від решти сестер
змогла дати відсіч батьку-тирану сама.
Після смерті свого батька,
дівчата ніби вибрались на волю,
будинок став веселий, світлий, добрий,
І молоді богато там було.
В них було все, і добре, і погане,
і сміх , і плач, і сльози , і любов.
Настав той час -
вірджинія заміжня.
Жили в любові, мирі, злагоді, добрі.
Справу власну заснували ,
Самі ж нею керували.
Видавництво має свій прибуток.
Але згодом, стан Вірджинії став гіршим,
Нервовий зрив в 13 років
Наразі став помітним,
намагалась покінчити із життям.
Занадто вимоглива до себе
Переписувала роботи десятки раз.
доволі сильна і в той момент слабка,
коли прийшла війна,
страх за чоловіка і ще багато різних є причин,
штовхнув Вірджинію у річку Оуз.
Ось так закінчилось її життя,
Де було все, крім слова «мама».