Мене нудить від твого патріотизму
Можеш забрати у мене військовий квиток
І подати до суду за заклики до повалення
Конституційного ладу
Твої військові трибунали будуть раді
Холодному тріску кісток
Людей які прокидалися в камерах
Мерехтливого світла підвалів НКВД
І ішли коридором, який не веде
До місця де їх не збираються позбативти життя
У прірві емоційного злиття
Гарячих куль і безмовного бетону
Людей які перебиралися крізь вагони
На зустріч бомбардуванням історичних міст
Щоб встигнути на обміни полонених
Яких вони бачили зі спини
І хотіли покласти бомбу під цеглу Берлінської стіни
І не шкодувати про це ні хвилини
Я мрійю про заводи, які розбиратимуть зброю
На молекули тринітротолуолу відповідно до закону
На багряному полі не буде кордону
І не буде на картах делімітації
Між людьми у крові яких висока концентрація
Гормонів любові