Мереживом спускаюсь у сонний світ,
Ти вже зачекався втримувати сонце в небі,
Не впускати шовкові хмари,
І мрійливо споглядати чекаючи мене.
Ось, я тут вже біля тебе,
Відпускай з небес ці хмари й сонце відпусти
Я прийшла, пробач та не надовго
Допоки не настане день.
Ти для мене зорі порозкидав по небу
Відірвав шматочок місяця і віддав сказавши:
«Це тобі на згадку про мене, й дивні ночі
В мені». Запросив мене до танцю.
Вітер тихий лоскоче ніжно щоки,
А ми танцюєм підіймаючись догори.
Ти торкаєшся моєї холодної руки
Наші пальці сплелися навіки.
Мелодійно пісня Ангелів звучить,
Ти мабуть зумисне їх попросив,
Аби лише для мене так прекрасно грали
Дякую тобі мій Чарівник.
Вже почало сонце сходити,
Горизонт пітьми тоне у вогні,
Небеса забарвлюються у ніжні кольори.
«Пробач, я маю йти...»
Ти промовив цілуючи мене...