Ти моє тепло.
Проникаєш в мене крізь буденності сіре скло.
Ти моя радості хвилина.
Дорога людина.
Так не буває назло.
Саме так не буває назло …
Для тепла завжди хороша причина.
Світиться у руках твоя світлина.
Цей подарунок - може талант?
Якась невидима перлина?
Ти мій смуток в очах.
Від короткої розлуки.
Наберуся непокірності,
Наче крила простягну руки.
Ти моя найскладніша нота.
Протилежність.
І спільність водночас.
Але ж та. Саме та. Сто разів та.