я прожила замало літ
я бачила багато
жила немов у пеклі я
як вибралась незнаю
і зараз все ж некраще
тримаюсь я з останніх сил
одинока і безсила
як все це пережить
як страшно все ж мені
за що це Боже розкажи
у мене сліз уже нема
як надалі бути
коли настане щастя
як страшно день у день вставати
як минули все забути
дай сили прошу невідмов
моя молитва безупинна
ти збережи прошу мене
бо не за себе я прошу
а за дітей моіх коханих
прошу прошу тебе...