|
П'ятидесяти річчю подружнього життя присвячую
Разом і моря, і гори ми долали,
Сина й дочку ми с тобою побажали,
Люлі колисали, баюшки співали,
Наші, любі діточки, вже повиростали.
Приспів:
Ой берези зрання свідками ви були,
Про наше кохання славну пісню чули,
З рання до світання верби шепотіли,
Радуватись дітям нас вони навчили.
Цілувались ніжно йшовши на роботу,
А коли хворіла дарував турботу.
Я не забувала ,милий, шанувати ,
Борщиком з любов'ю тебе зустрічати.
Приспів:
Ой берези зрання свідками ви були,
Про кохання наше славну пісню чули,
З рання до світання верби шепотіли,
Шануватись в шлюбі нас вони навчили.
У суботу в ранці соняхи садили,
Рівненькі рядочки файно розмістили,
В соняхах гуляли сапкою сапали,
Виростайте милії, ми їм побажали.
Приспів:
Ой берези зрання свідками ви були,
Про те як трудились гарну пісню чули,
З рання до світання верби шепотіли,
Працювати добре нас вони навчили.
В рощі ми гуляли , любий мій, с тобою,
У піджмурки грали скрившись під сосною,
Нам пташки співали пісню про кохання,
Ми те відчували з вечора й до рання.
Приспів:
Ой берези зрання свідками ви були,
Про кохання наше славну пісню чули,
З рання до світання верби шепотіли,
Радуватись пташкам нас вони навчили.
В лісі спозаранку ми гриби збирали,
Пташки про кохання пісню нам співали,
Віковічні сосни нас оберігали
Білочки нам в кошики шишечки кидали.
Приспів:
Ой берези зрання свідками ви були,
Про кохання наше славну пісню чули,
З рання до світання верби шепотіли,
Радуватись білочкам нас вони навчили.
Ми удвох складали пісню про кохання,
50-сят співали з рання та до рання,
Роки мовби птахи повз нас пролетіли,
Діточок та внуків нам обом дарили.
Приспів:
Ой берези зрання свідками ви були,
Про кохання наше славну пісню чули,
З рання до світання верби шепотіли,
Радуватись дітям нас вони навчіли.
Ой берези зрання свідками ви були,
Про кохання наше славну пісню чули!!!
Автор:Зінаїда Голуб
ID:
772165
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 19.01.2018 10:52:31
© дата внесення змiн: 28.11.2023 14:51:18
автор: zihaidagolub
Вкажіть причину вашої скарги
|