Усе росло і розвивалось
Мінявся світ, а з ним і я
Блукав туманними стежками
Проходячи свій шлях життя
Добро зі злом в мені боролось
Я боровся сам з собою
*********************
В спокус життя ми увійшли
- Та встояти потрібно
Думок й емоції - контролю
- Навчитися потрібно
Побороти страх і зло в собі
- Змінитися потрібно
Дарувати радість і любов усім
- Діяти потрібно
**********************
Заради щастя на землі
Зміни себе і зміниш світ
Зусиль багато тре докласти
Стати кращим хочу я
Автор — Віктор І. 15 травня 2016р.