Приємний вечір. Свічки, торт і джаз.
Струмують спокій й згода над столом,
розмова ладиться і ми ураз
відкинули проблеми геть на лом.
Немає з нами вже тих лютих бід,
що п'ють свідомість та наводять жах,
гризуть, немов березу короїд...
Вдалось позбавитись від цих "комах".
Прокинулося, загнане у трюм,
бажання вибачати ворогів,
що розум у мережі тяжких дум
колись загнали. Розтопився гнів.
Зійшла на "нуль" значимість кривд і чвар,
виносить свято мотлох з голови,
немов хтось запалив в душі "Стожар"
і всі колишні лиха геть спливли.
Всього то й треба, викреслити зле,
що в серце різонуло, мов ножем...
Прожито і не треба про пусте...
Тоді, можливо, Бог нас збереже.
2017р.
******************************
Слышен счастья зов
Приятный вечер, свечи, торт и джаз,
Спокойствие струится над столом,
Беседа ладится и мы, смеясь,
Отбросили проблемы на потом.
Сегодня с нами нет тех страшных бед,
Глотающих сознанье миражей,
Грызущих, как березу короед
Обид, жующих душу — злых клещей.
Проснулась радость, загнанная в трюм,
И хочется шутить, любить врагов,
Вогнавших разум в сети грустных дум,
Простить и избавляться от "оков".
Упала значимость запретов, склок,
Выносит праздник мусор из мозгов,
Чудесным образом устроив сток
Всего плохого. Слышен счастья зов.
2016 г.
Мир у серці - впустили туди Бога. Мир у серці - поклалися у всьому на нього. Ти мене створив - то і займайся мною). "На Господа уповаєм", бо що ми можемо без нього. От з цього місця і починається щастя. Коли самі не переконаємося, не повіримо.
Вірш Дякую
Всього то треба, викреслити зле,
Що в серце різонуло , мов ножем...
Прожито і не треба про пусте ...
Тоді, можливо,Бог нас збереже...
Важные и значимые строчки...
А так... очень романтический вечер с свечами, тортиком и музыкой...
Полная идиллия, а зачем думать о прошедшем...если есть такое прекрасное настоящее!!!
Прекрасный стих!!!
Island відповів на коментар Лилея, 26.12.2017 - 00:33
I'm going to sleep!!!
Good night and sweet dreams!!!