Небесною силою світ освятився.
Божий син на Землі народився!
Всевишній людей благословляє.
Енергію Всесвіту в серця направляє.
Різноманітні почуття душа відчуває.
Свідомістю їх людина сприймає.
Святий дух – тіло і розум єднає.
Ісус – на істинний шлях наставляє.
І мрії і цілі, ідуть від нього до нас,
Щоб вогник життя на Землі не загас.
Заповіти його, сповнені любові й добра,
Щоб, безгрішною стала наша душа.
З його вченням, потрібно нам жити.
Свої справи і вчинки, гідно вершити.
07.01.2016р.