Йде чоловік людним місцем. Назустріч йому чимчикує знайомий у глибокому задумі.
- Здрастуй.
- Привіііт.
-Що сумний такий - знову била?
Знайомий різко повернув голову вправо - вліво ( очевидно, не хотів , щоб сторонні почули це запитання ).
- Вона мене не б"є !
Реакція знайомого заінтригувала чоловіка. Тому він ще декількох знайомих, за відповідних умов, перепитував про те саме.
Відповідь була однаковою ( Вона мене не б"є ).
Цікавий спосіб збереження честі мундиру - заперечення можливості приниження.