Кожна людина є художником свого власного життя,
що черпає силу й натхнення в собі самому.
(Сергій Булгаков)
Хай в наші дні не буде сліз та бід,
Згадай про те, що ти – людина.
Плекай батьків, шануй свій рід,
Рушай туди, де тиха, ясна днина.
Поринь у мандри з Одіссеєм,
Відкрий цей світ, знайди свій власний шлях.
Ти будеш битися з Антеєм,
Нести цей подвиг на своїх плечах.
Від тих, хто правду зневажає,
Розумного не знайдеш, навпаки.
Але в житті так легко не буває,
Одні за волю, інші за Юдині срібняки.
Та прийде час, повстане дисидент,
На зло царям та їхній свиті.
Його гіркий не похитне абсент,
Ти - син народа в яснім цвіті.
Твій вид на сцені майорить,
Яскравим сяйвом дух проймає.
Люби життя, цінуй цю мить,
Гренгуар мовив: «Grand Finale!»