Реальна снігова казка
Манить до себе й п'янить.
Якщо Ваша ласка,
То зупиніться на мить.
Десь там обнялися дерева,
Річка зайшла в тишину.
Місяць освітлює села,
Можна я вас пригорну!?
Закутайте в ковдру розради,
Вустами лід розтопіть.
У кожного з нас свої вади,
Ви просто нестримно живіть!