Автор: Нина Трало
Тема: эротические стихи
Автор не возражает…
Кохання взимку
Розбуди в мені пристрасті море,
розхвилюй мою душу й жагу,
щоб залишились в пам’яті двоє,
що кохалися в ніч отаку.
...
(не зміг я пройти поруч з цим дивним "отаку", тому перепрошую, отже)
Отакої (пародія)
Я лежав. Щось в грудях коливалось,
може море, а може жага,
пам’ять, наче рибина мовчала,
мабуть нічка була – отака!
Рештки спогадів, тисли в макітрі,
розповзлись, наче ті хробаки…
Враз в легенях забракло повітря,
як події згадав отакі.
Нас у лісі було лише двоє,
обіймалися ми в рівчаку,
я був пристрасним мачо-героєм,
що дарує любов отаку.
Потім наші вуста об’єднались,
закурилось кохання п’янке,
дві години в кущах цілувались,
але то не серйозне – таке.
Тіло втішило пристрасті танго,
налилось, зазвичай що м’яке…
Але тут контрацепції янгол
запитав: А ти взяв отаке?
Я злякався, згадавши натомість,
що забув все (а я боязкий),
і від розпачу втратив свідомість,
рухнув, наче мішок отакий.
Сонце променем тикало в очі,
розганяючи вранішній дим…
Я зізнаюсь, що більше не хочу,
бути дивним лохо’м отаким.