Давненько я не була тут,на своєму творчому бережку...Стільки всього трапилось...Стільки часу минуло..
Я не перестаю дивуватись які зараз стали жорстокі люди,ці плітки,образи,тикання пальців...Хто де,що робить,те не правильно,сміх,глузування...У кожного своє життя і своя голова на плечах,тому на мою думку кожен повинен слідкувати за собою і жити так як хоче...
Ось цікаві слова :"У каждого из нас свой ад и
рай. Свой потолок, своё
седьмое небо. И кофе по утрам
и даже чай, И свой кусочек
хлеба. У каждого из нас свои
дела Свои закаты, и свои
рассветы Своё понятие добра и
зла Свои вопросы и на них
ответы..."