Є на світі прекрасна країна,
Де гаї густі-до небес,
Це єдина моя Батьківщина,
Україна-криниця чудес.
Люди всі тут ласкаві й веселі,
Пісні линуть до нас звідусіль,
Завжди світла і чиста оселя,
На столі для гостей хліб і сіль.
Шлях Чумацький зорить понад степом,
Тут давно ще- жили козаки,
Хочу я полетіти в те небо,
І залишитись там на віки.
На даху оселився лелека,
У колисці дитиночка спить,
І до ранку уже недалеко,
Хай завжди цьому дому щастить.
Ми підемо на луки просторі,
По старих знайомих стежках,
І до самого Чорного моря,
Лиш зірками рясніє наш шлях.
Розпали ти у серці багаття,
Та вночі крізь нього пострибай,
Станьте в коло-сестри і браття,
У вогонь гілок піддавай.
Небагато для щастя нам треба-
Не лишилось щоб місця журбі,
Жовте жито і синє небо,
Мир та радість мені і тобі.
2017