сьогодні зрозуміла
що важливий інгредієнт
життя-
сміливість.
цієї спеції я не додавала
у загальну чашу
давно
ба більше,
знайти її
не так вже і просто
її можна придбати
у бабусі Нуйзе,
що продає
східні спеції
на ринку біля мого дому
вона часто порівнювала
сміливість із
імбирем
мабуть саме тому
я щоразу йшла від неї
саме із ним
вірю
саме вона мені допомогла
добрим словом
порадою
імбирем
та все це не важливо
адже сьогодні
я досягнула вершини
цієї сміливості-
я змогла його покинути
відверто
навіть не знаю
навіщо?
чому?
просто я так відчула
я покинула його
і врешті відчула щастя
не знаю
що буде далі
але завтра
поспішу до любої Нуйзе
купувати
фенхель
вона якось казала
після сміливості мені знадобиться
саме він