Намалюю як хлопчик біжить
По росі у траві у годині дев'ятій
І ніжками маленькими дріботить,
Не хотів він зостатись у хаті.
Намалюю як сонце запалює день
І як місяць осяює вечір,
Намалюю город і садок день у день,
Як хрущі у шибки б'ються в вечір.
Намалюю хатину десь в тому садку.
Хай щоночі запалюють світло.
Малюю знайомого хлопчика,
Він допомагає дідку переходить
Дорогу на правильне світло.
Намалюю щасливу сім'ю -
Тата, маму і трьох діточок,
Намалюю я круглий вінок,
Щоб окреслив він долю мою.