Танцюй... танцюй на згарищі розбитих мрій,
Прекрасне божество руїни.
Вдихай чудесний аромат,
Дивись, як мрія гине.
Відкинь думки зрадливі,
Забуться у танку,
Купайся в безнадії,
Блукай в її диму.
Ти залишився сам,
Тріумфом захмелілий,
Тепер ніхто у всіх світах
Твій спокій стривожити не сміє...