Хоч не має він диплома,
Дозволів-патентів, -
Знахар-дід лікує вдома
Різних пацієнтів.
Раз приїхали до діда
З міста два клієнти –
Молоді, здорові з виду,
Та вже імпотенти.
Знахар слухав їх чин чином,
Ставив запитання
І вказав недомужчинам
Плани лікування:
- Не вживайте, до холери,
Кляті шпанські мушки.
Їжте корені селери,
Моркви і петрушки.
Кожен день по ложці соку
Пийте до обіду.
Від недуги за півроку
Вже не буде й сліду.
Вам вернеться парубоча
Сексуальна сила…
Тут один клієнт підскочив,
Мов оса вкусила:
- Що? Чекати аж півроку?
Ми раніше хочем!
- Ну, тоді, - сказав дід, - моркву
Примотайте скотчем!..