Коли я була дитиною
Уявляла місяць пломбірним морозивом
Сипався з небес сріблястий пил
І я ставала чарівницею
Усе довкола кружляло під мелодику зір
Звуки переливалися відблисками тіней
Лічити їх до безмежності улюблене заняття
Гвоздиковою поливкою поверх пломбірного морозива
Космос ласував новим ароматом, невідомим порухом
Манлива незвіданість мандрувала у просторі
Морозиво починало танути
Мов мрії сипало гранулами
Спокою, затишшя та легкого занепокоєння
Хвилюйся зачаровано, відкривай світила помадним начинням
Смакуй чудесами, облизуйся від вдоволення