Ти подобаєшся мені
Я закохуюся у твої темні очі
Такі темні як ті ночі,
що провели ми разом
Нам нічого більш не треба,
Тільки були б ти і я
Наодинці із тим небом
та із співом солов'я.
Він неначе точно знає ,
що серця закохані
Він співає без упину
свої пісеньки.
А ми йдемо удвох
під небом зоряним
І мріємо про те,
що колись буде.
Пройде час і ще згадаєм ми,
яка ж то була ніч -
Коли уперше взялись
за руки , й обнялись,
Коли поцілувались
Й навік закохались.