Це вже кожному відомо:
Будем жити по-новому!
У безвізовім режимі
Уікенд зустрінеш в Римі,
І начхать, що голожопий -
Головне, що ти - в Європі!
Пити можеш в в Братіславі
Найсмачнішу в світі каву,
У Мілані з’їсти піццу,
У Парижі розговіться,
У країні гордих басків
Не футбол побачить – казку!
Відень – опера відома…
І надвечір будеш вдома.
А тоді, душа широка,
Хрін сосатимеш два роки.
Та не варто сумувати –
Буде що тобі згадати!