Мені неважливо, що твориться в Штатах
На яких дорогах утворюється корок.
В мене осінь вбирає дерева у шати
Жовте світло пам'яті відбиває спогадів морок.
Байдуже, що там в Камбоджі, Венесуелі
На радість у дитячій, дівчачій долоньці.
Я серце віддав лиш одній королеві
Задихаюся нею на осінньому сонці.
Нехай все навколо горить і палає
До блокноту вчергове тягнеться рука.
Усе несуттєве, нехай увесь світ зачекає
Мені лиш важливо, що робить і де була сьогодні вона.
Знову осінь, повсюди червоні грона калини
Чергові любовні послання вицарапані на корі.
Дивлюся на світ через призму однієї людини,
Яка ніколи не буде поруч у моєму житті.
С.Кучерявий
12.10.17
21-35