А цьогоріч,а цьогоріч
Зелена осінь,
Вінок із канн і айстр -
Всіх на весілля просить.
Вони із жовтнем
Виглядають моложаво
І на кохання, й на любов
У них є право.
Приспів:
Ще зеленіють луки і долини
А пастораль твоя-
Грона калини.
Ти, осене, на почуття багата
Своїм приходом нам даруєш свято.
Всім кидай клич, всім кидай клич
Хай за тобою
Спішать до тайни тайн -
Кохання чи любові.
Тобі ця зелень
По-весняному так личить.
І що з того, що журавлі
Вже не курличуть