Тиха постать
Переслідує мене, це не до жартів
Коли м'язи зводить в голові
Хто ти і чого тобі треба?
Тільки страшно подивитися
І побачити себе
Зі сторони
Дивакуватим 35-річним хлопом
З блукаючим поглядом
І дитячою іграшкою-машинкою у руці
Хлопці
Це ж злочин, це вам не про атом і хромосом
Я бачила того хлопа
Це про нас, він дзеркало наше, тільки криве
Ми там криві
І поки я стояла вся як груда
Зціпивши руки на грудях і очей не звівши
Він малював очима бермуди
Весь світ у нього на руках засинав