А знаєш, мамо,
Ти така одна.
Добра і дбайлива,
Ніжна й чарівна.
Любиш й захищаєш,
Ти своїх дітей.
Серце - це не камінь,
Із твоїх грудей.
Та, нажаль, матусю,
Виросла дочка.
Часто чинить хибно,
Й не слуха порад.
Ти ж не вчиниш болю,
Не дасиш піти.
В далеку дорогу,
Без свої руки.
А знаєш, мамо,
Коли поруч ти.
Із твоїх обіймів,
Не хочеться йти.
Мамочко, матусю,
В серці ти одна.
І твоя молитва,
Береже щодня.
Люблю я безмежно,
Посмішку твою.
І пишаюсь звісно,
Що тебе люблю.