А нам з тобою раю не треба
Ні раю, ні пекла, ні неба.
Нічого з тобою нам майже не треба.
Це все - непотрібна потреба.
Нам вистачить тільки дві-три години
Години, хвилини, секунди
хоча б одну мить, щоб заглянути в очі
І декілька поцілунків.
Нічого з тобою нам майже не треба
Ні пекла, ні раю, ні неба.
Усе воно є у твоїх зіницях,
У твоїх гарячих венах.
І щастя моє у дрібницях простих
І ними я буду жити:
Торкатися твоїх гарячих ключиць
Й сміятися, наче діти.