(С.С. присвячується)
Світлій, сонячній дівчинці з іскрою в карих очах,
Що всіма кольорами веселки із серця сіяє
Ті, що долі не здалася, наче поранений птах,
А натхненна святим материнством по світі літає
Своєм сміхом дзвінким, мов кришталь, розбиваєш мости,
Що будує печаль та тривога домом батьківським
I бриниш мов струна, як душею вертаєшся ти
В найрідніші куточки дитинства- тим краєм Чортківським
Й не важливо, що час засіває у скроні твої
Цвіт вишневий, що блиском сіяє, мов срібне намисто
Вишивай і надалі, С..... о, надії свої
Прокладаючи шлях поміж терня яскраво й барвисто
09.04.2016 Португалія