Їсти кукурудзу,
Ходити голопузим,
Влізти у малину
І подерти спину.
Цілий день – мультфільми,
З песиком обійми,
А іще спросоння
Полузати сонях.
У футбол ганяти,
Гамселити брата,
Посиніти у ставку,
Закопатись у піску,
Та бруднющими ходити
Це і є, друзяки, ЛІТО!!!