(Н., І. та С. присвячується)
Два юних серця в ритм один забились,
Відклали в душу, що дали батьки
Й щоб мрії веселкові їх здійснились,
Подалися в далекії світи...
Вже троє їх. Дасть Бог буде і більше
П1дкорюють незнане кожну мить
Лиш не забули б ту, що найрідніша,
Ту, що сльозу у серці ворушить
Нехай вона холодна і далека,
Хай зараз у розрусі та війні...
Та лиш вона прийме, як та лелека,
Лише вона не скаже, що чужі...
22.09.2015 Португалія