якби наш спас прибув до нас
наприклад, сьогодні, 19 серпня,
чи вітали б ви його, чи прогнали?
чи прийшов би він, наприклад,
з такою от красунею-телепіснюхою,
чи з рум'янами на щоках мироносицею-реготухою,
чи з підтанцьовкою,
чи з недоум-гуртом молодіжних кумирів,
що співали б йому осанну?
чи об'явиться він, як репер з пістолетом,
чи як зірка шансону з оперою та балетом.
– якщо він народився, щоб його розіп'яли,
байдуже, як він об'явиться:
байдуже, звісно, й йому самому.
забери мене звідси,
забери мене звідси додому;
забери мене звідси,
забери мене звідси до себе:
я втомився, забув всі благальні слова.
я так хочу до тебе!
моя зірко, тут нудно творити.
уяви: тут не вірять в дива,
боже, зглянься! поглянь, та побач: я ходжу по воді,
– а може, просто по глобальній грубезній кризі.
все одно мене законсервують та викинуть,
ще й напишуть про те в бухгалтерській книзі,
а напишуть, як я оце: "виграно ще одну битву.
я б'ю лобом об рахівницю – ти почуєш мою молитву"
за твором: savior, iggy pop
ей, вудсток юкрейн якраз після бандерштату. Там ці чувачки виступали. Сподобались мені несподівано) а після вудстоку Захід. Я провтикала його і не побачила Лявона Вольського(