БЕЗ ТЕБЕ…
Без тебе плачу ніч і день,
І фото їм твоє очима.
Тобою я живу лишень,
Повір мені, ти – мій мужчино.
Без тебе дні мої в журбі
Й не знаю, що робити маю.
Простить не можу все собі,
Образила тебе я знаю…
Чому в житті було так важко,
Без тебе, щастя ти моє,
А може я твоя є пташка
І щастя радісне твоє…?
Ти говорив брехню не любиш.
Твоїм словам не мала віри.
Коли ж мене ти приголубиш,
Й розкажеш про сузір’я ліри…?
Повір мені, моє ти диво,
З тобою завжди бути хочу,
Бо жіночка я є вродлива
І також трішки я пророчу.
16.08.2017 р.
РАЙ