ти маєш біль, твій біль не пройде ніколи
ти щось знаєш про любов, ти щось знаєш про почуття
ти любиш більш активних і сильних, я знаю
для чого показувати мені спротив,
ти не знав, що я все знаю,
я не твій тип, я наперед все знала
а що знав ти...навіть якщо любов,
я не вірила, що можу отримати твою любов,
а вона могла і не тільки вона, але не я. і не краса
мені прийдеться переживати цей біль
а ти знаєш, що ти вчинив біль,
це була твоя задумка чи випадковість
а можливо, я тобі зробила боляче. а я могла?
квітка, до якої ніколи не дотягнутись
квітка, якої ніколи не мати у своїх руках