Так тихо навкруги.
Лиш блиском сліплять очі.
Яскраві зорі в темнім небі, далині,
та вітер щось шепоче.
Струмок сопілку дістає,
тополі сестроньки зійдуться в хороводі.
В гаю співає соловей,зозуля десь кує.
В весняні теплі ночі, весняні теплі ночі.
Це все моє, моя це Батьківщина.
Де в колисковій тихо спить дитина.
Де на полях безкраїх,
хлібом океан тече,
і сонце теж моє.
Те сонце,що лиш гріє,не пече.
І лаврів дзвони, й Дніпро моє.
Це все моє, це ненька Україна.