you are my breath of fresh air
my sweet flower in the grayness of everyday life
My morning sunrise of hot summer
ти мій ковток свіжого повітря
моя мила квіточка в сірості буднів
мій ранковий світанок гарячого літа
моє серце у твоїй душі, у твоїх буднях
у відблисках твого насиченого дня
воно світиться відблисками твого щастя і радості існування
ти моє розпростерте життя у сірості буднів
ти моя яскрава світлина
відео спалахи в твоїх днях
шовкова тканина прозорості дня
твого насиченого подіями і яскравістю дня
мої солодкі сльози і шоколадні твої улюблена смаки
максимально гарячі і різноманітні кольори бажання
мого бурхливого і солодко-глибокого бажання
зелений колір моєї тіні
і нескінченно забарвлений колір твоїх тіней
мій прорив, ривок і кидок з минулого в майбутнє
мій викид на волю з пут чужих душ
чужих долей в твою далеку і невимовно близьку і рідну
моє незадоволене бажання як струмінь диму
як золота клітка і голий простір чужих життів
моє загублене і забуте дитинство
багато років притрушених спогадів
близьких і врізаних в тобі, чомусь
ти не говориш мені, але ти говориш зі мною
зі мною в тому числі
я не можу надихатись тобою
ввібрати тебе
напитись тобою і твоєю жагою
жагою життя, сьогодення і майбутнього
мої кроки бажання 1 2 3, а де ти.....