я обожнюю тебе моє раннє сонце
я молюсь на тебе
думаю про тебе
а ти танцюєш в пітьмі
в пітьмі, в якій мене немає
в своїй яскравій і блискучій пітьмі
мій яскравий самоцвіт
ти моя сексуальна зірочка
мій розсип діамантів
я не на твоїй стороні
я на ній ніколи не була
ми два кораблі різних портів
що ніколи не зіткнуться разом
і не пропливуть рядом
біч о біч
ти моє осяяне ніщо, ти моя пустка
ти існуєш і тебе не існує
ти є і тебе немає для мене
ти мене не знаєш і ти можеш знати про моє існування
ти мій спустошливий рік
повний мотивації, щастя і надій
надій нездійснений
я обожнюю тебе
я плекаю надію, якій немає місця
немає місця в твоєму існуванні
ти моя корозія і моя позолота
мій нескінчений простір і моя пустка
мій вхід у пітьму і мій вихід на світло
я так обожнюю твою невинну посмішку
яку ніколи не помічала у себе на устах
твоя чарівна зовсім дівоча сором’язливість
на яку я на маю і не мала сміливості і можливості
твоє натхнення духу і сила в досягненні