ніколи не буду я мати твоє тіло
твоя душа мені буде не звідана і не віддана
лише відчуття як кусочки, як дихання, як уламки
мені можуть відчутись
надіюсь це більше, ніж просто ехо
я теж нарцис
водоспад твого волосся не можу відчуття я
ні його запах, ні запах твій
твій чудовий сміх, твій прекрасний погляд
не зупиниться на мені, не зануриться у мене
а буде просто як дзвін
весняних дзвіночків десь далеко в далечині
як ехо
я теж нарцис
не буде твоїх жартів, може це на краще. ахаха
не знаю що би ти придумав мені
і ти не дізнаєшся моєї фантазії
де ти давно, ти не "він" і ти упиваєшся мною
тісно, жарко, ніжно
те, що ніколи не збудеться
те, про що можна лише мріяти
так може воно і є