Чумацький Шлях із зоряного пилу
Віками світить, як дороговказ.
На ньому місяць стрів зоринку милу
І щастям засіяв, немов алмаз.
На землю передав своє проміння
І запалив душевні каганці.
Кружляли мрії в яснім мерехтінні,
У золотім небесному вінці.
Ти подумки пройди оцю дорогу
Посеред неба, в долі на краю,
Забудь життєві труднощі, тривогу...
Повір — зустрінеш й ти зорю свою. 20/08/15
Доброго здоров'я!
Довелося зареєструватися сьогодні на сайті, щоб звернутися до Вас у коментарі, тому що жодних більше Ваших контактів ніде не вказано!
Лана, прошу у вас дозволу на використання цього вірша для моєї авторської пісні з зазначенням Вас, як автора тексту!
Дайте будь ласка Ваші контакти, щоб поспілкуватися з цього приводу!