У черзі стоїмо на цвинтар
Демократично, - вам скажу
Всі рівні — олігарх і злидар,
Всерівно я сижу або лежу…
- Без черги хочеться?
- Будь-ласка!
- Вперед бажаєте?
- Вперед!
Оце то сервіс - просто казка!
Як муха, що залізла в мед…
Із першим криком при пологах
Одразу чергу й я зайняв,
За мною - той ще тягне ноги
Попереду - загорнутий лежав...
У черзі пропонують що завгодно…
Не хочеш думати — тоді лише бажай
Ціна за ті бажання благородна -
Частину від життя свого віддай!
Кредит на все: на одяг, на напої,
Наркотики, на секс і на мораль
Кредитка є — вона є золотою
В ній гроші — час. Що хочеш обирай!
Як час збіжить — уже не вернеш
І довга черга лиш з одного краю...
Бо з іншого — і дупи не почешеш,
Там душу — за усе питають:
Про те що хтів і що зробив,
Служив ти Богу чи Мамоні
І що по-справжньому любив
Чи жив в Гоморі чи Содомі?
Порядок має буть у всьому -
Як не життя, то цвинтар перевчить:
Чи золоте, чи лиш віхтя соломи,
Це вічність, чи коротка мить?
У черзі стоїмо на цвинтар
Тут труни і надгробки продають...
Чи в Рай, чи ти моральний злидар,
Чим пам'ятатимуть...
Забудуть...
Проклянуть...